Btc colorado

Acestea au fost obligate să-și înceteze imediat activitățile care încalcă legile financiare ale statului.

cel mai bun bitcoin blackjack

În luna august, proiectele cripto închise au fost Bionic Coin și Sybrelabs. Compania a fost acuzată că își induce în eroare investitorii și face btc colorado nejustificate acestora. De asemenea, Global Pay Net a făcut afirmații false, inclusiv cu privire la profesioniștii care se presupune că au fost implicați în operațiunile sale.

Persoanele menționate în whitepaper au negat orice implicare în proiect. Afirmațiile făcute în documentele depuse la SEC în nu au putut fi verificare deoarece numărul de telefon de contact este deconectat.

colegiul privat al btc în agra

Acesta promova o înșelătorie care se pretinde a fi o aplicație mobilă minieră tokenizată care susține energia verde. În afară de promisiuni exagerate de profit, compania a susținut că tokenurile CX vor avea o valoare tangibilă garantată la un moment dat în viitor.

ceea ce este capacul pieței în definiția cripocurrenței

Btc colorado este încadrată în definiția de security, instrument financiar ce nu poate fi vândut fără autorizație SEC. Persoana listată ca președinte și director este Luke Ingraham și acesta nu a depus niciodată o cerere la SEC.

Ambele proiecte scam folosesc tactici similare, promițând câștiguri constante și neobișnuit de mari. Btc colorado noastre arată că există escroci care vor crea pur și simplu o ICO falsă pentru a fura banii investitorilor.

bitcoin capital market

Informațiiimportante