Ant bitcoin, Monede de colectie fizica Bitcoin Ethereum btc eth | adroe-ant

ANT BTC Graficul prețurilor Aragon vs Bitcoin Rata live

Lucrare comuna a mai multor specialisti straini, stare buna, copertata gros.

How To Mine Bitcoin At Home In 2021 - Is It Worth It - Antminer S9

Marimi: Rog mesaj in primul moment pe obiectul care va intereseaza ca sa se poata gasi usor. Pentru discutie telefonica notati va rog titlul sau ID- ul obiectului. Telefoane: Livrare transport Prioripost Posta Romana 20 lei, alte curiere 30 lei intre zile.

ant bitcoin bitcoin trading online curs

Pentru detalii sau comenzi lasati va rog mesaj numai pe acest anunt sau telefon direct in caz de mesagerie telefonica, notati va rog titlul anuntului corect. Atentionari Generale Importante: Livrare rapida, ambalare cu protectie maxima.

ant bitcoin kenyan bitcoin comercianți

Nu se fac schimburi la absolut nici un obiect. Lasati va rog pentru trimiterea comenzii adresa completa, telefon si mail ant bitcoin sa fiti anuntati dupa trimitere.

Este un set de 14 bancnote diferite care sunt placate față-verso cu foiță de aur de 24 de karate. Valorile nominale ale bancnotelor sunt: 1, 2, 5, 10, 20, 50, 1. Pe lângă aceste 14 bancnote, în clasor mai vine și certificatul de autenticitate pe care apare numărul de serie al acestui lot, ceea ce certifică și faptul că aceste bancnote au fost create în ediție limitată.

Rugam nu comandati ant bitcoin nu sunteti sigur de achizitie. Livrarea se face imediat.

ant bitcoin ce este bitcoin cum să îl tranzacționați

Pentru livrare ant bitcoin rapid este necesar telefon valabil la care se raspunde neaparat a a zi sau indicatii clare pentru livrare in caz ca exista alte probleme particulare. Persoanele serioase vor fi servite cu profesionalism si toata ant bitcoin.

Persoanele noi pe site, care nu sant familiarizate cu cumpararea si conditiile sant rugate sa puna intrebari.

ant bitcoin cea mai bună criptocurrency pentru a face comerț astăzi

Daca doriti sa anulati comanda sau nu ati inteles ceva rugam sa anuntati in timp util caci de regula a 2 a zi se si serveste in general orice comanda.

Informațiiimportante