Rusia bitcoin, Bitcoin, 3 defecte care îl împiedică să fie un mijloc de plată eficient

¿Regulación para Bitcoin? Guerra con Rusia

Pasager rănit într-un tramvai de o bucată de șină Acest sistem considerat rusia bitcoin, anonim, independent de politica rusia bitcoin se dovedește a fi plin de erori, unele constructive, altele din perspectivă practică.

Prima, cea arhicunoscută, este trăsătura energofagă- Bitcoin consumă cantități uriașe de energie. Minarea presupune cantități uriașe de energie, iar ca efect impactul asupra mediul este devastator. Minerii de cripto folosesc calculatoare special construite pentru a rezolva ecuații matematice complexe care ajută tranzacționarea cu monede.

Minerii sunt recompensați pentru eforturile lor, fiind plătiți în criptomonedă.

rusia bitcoin

Cu toate acestea, întregul proces necesită multă energie și poate consuma mai mult decât țări întregi, cum ar rusia bitcoin Finlanda și Elveția, conform unui studiu Cambridge. Pe de altă parte, Ethereum - a doua cea mai mare criptomonedă privită uneori ca o alternativă la Bitcoin - vine cu o altă metodă de exploatare care necesită mai puțină energie, arată o analiză CNBC.

rusia bitcoin

Aceasta utilizează un alt mecanism al validării în rețea. Cu toate acestea încă e departe de așa ceva. Un alt defect, care abia iese la iveală, este trasabilitatea.

rusia bitcoin

La începutul acestei luni, autoritățile de securitate cibernetică din statele unite au anunțat că au reușit să recupereze 2,3 milioane de dolari din despăgubirea de 4,4 milioane plătită de Colonial Pipeline hackerilor care au rusia bitcoin sistemul. Au fost plăți făcute în Bitcoin, ceea ce înseamnă că au putut urmări tranzacții.

rusia bitcoin

FBI a declarat că agenții săi au putut identifica un portofel de monedă virtuală pe care hackerii l-au folosit pentru a colecta plata. Se dovedește că cei care folosesc intens Bitcoin și mai ales dacă e folosit pentru a obține bunuri și servicii reale, identificarea devine posibilă.

Există alte criptomonede care încearcă să remedieze rusia bitcoin lucru și să ofere mai mult anonimat.

  • Trăsnet cu scântei Pentru a obține un profit bun, minerii de criptomonede caută locuri unde clima este rece, iar prețul energiei este redus.
  • Ziua de tranzacționare bitcoin pentru un profit

Monero și Zcash ar fi în această rusia bitcoin. Marea eroare și de fapt existențială este că nu e un sistem viabil de plată.

rusia bitcoin

Nu funcționează bine ca monedă. În teorie, Bitcoin trebuia să ofere un mediu de schimb anonim și eficient, dar nu a funcționat.

Cu cât echipamentele de minare sunt mai puternice, cu atât creşte mai mult factura la energie electrică, folosită atât pentru a alimenta aparatele, cât şi pentru a le răci. Pentru a obţine un profit bun, minerii de criptomonede caută locuri unde clima este rece, iar preţul energiei este redus. Un astfel de loc este Rusia.

În plus este extrem de volatil. Și cu astfel de defecte, rămâne de fapt doar un pseudoactiv de speculație, în care unii câștigă, iar alții pierd.

rusia bitcoin

Informațiiimportante