Revolut bitcoin

Revolut deblochează tranzacțiile cu criptomonede Actualizare: 17 februarie Comentează Revolut a început de ieri să ofere treptat tuturor clienților săi posibilitatea de a debloca tranzacțiile cu criptomonede.

Treci de la numerar la criptomonede în doar câteva secunde

Cum calculați cursul de schimb Revolut pentru criptomonede? Nu folosesc cursul de schimb pe care îl găsești pe Googlepentru că acela este un curs indicativ, reprezentând media cursurilor de pe mai multe platforme de schimb diferite.

How To Make Money On Revolut In 2021 (For Beginners)

Este aproape imposibil să cumperi criptomonede, de oriunde, la acest curs! Poți trimite criptomonedele Revolut într-un portofel extern? În prezent, poți transfera criptomonedele tale revolut bitcoin către alți utilizatori din aplicația Revolut.

revolut bitcoin

Nu este posibil să trimiți criptomonedele tale într-un portofel extern. Revolut a lansat tranzacționarea de criptomonede ca să simplifice pentru aproape oricine cumpărarea și schimbul de criptomonede la unele dintre cele mai bune cursuri de schimb disponibile.

Poți schimba instantaneu oricare dintre revolut bitcoin 25 de monede fiduciare ale noastre în criptomonedă și înapoi, doar atingând un buton. Nu ai de ce să-ți faci griji privind securizarea criptomonedei, blockchain sau chei private, deoarece valoarea expunerii tale este stocată în siguranță în portofelul tău Revolut.

revolut bitcoin

Această abordare face criptomoneda mult mai accesibilă și mai atrăgătoare pentru publicul larg. Poți alimenta contul Revolut cu criptomonede dintr-un portofel extern?

Poți cumpăra criptomonedă schimbând oricare dintre cele 25 de monede fiduciare ale noastre în Bitcoin, Litecoin și Ether.

Прежде чем отправиться спать, она намеревалась сперва переговорить с Элли, затем с Бенджи, а потом с остальными. Но разговор с Элли оказался куда труднее, чем она ожидала. "Но хорошо ли ты подумала. - спросила Николь. - Неужели ты реально рассчитывала на то, что Элли скажет: ага, мама, великолепно, ты очень умно поступаешь.

Tot ce ai de făcut este să-ți alimentezi contul Revolut cu un card bancar sau prin transfer bancar și să transformi soldul tău fiduciar în criptomonedă în secțiunea Schimb a aplicației.

Nu este posibil să-ți încarci contul Revolut cu criptomonedă dintr-un portofel extern.

Criptomonede

Revolut cumpără criptomonedă de la partenerii de schimb valutar în numele tău, așa că nu trebuie să-ți faci griji în privința cheilor private. Ce criptomonede sunt disponibile și revolut bitcoin vor mai fi adăugate altele?

Treci de la numerar la criptomonede în doar câteva secunde Investiția în criptomonede este simplă, accesibilă și foarte rapidă cu Revolut Descarcă aplicația noastră evaluată cu 5 stele de peste 1 milion de persoane Nu trebuie să ne crezi revolut bitcoin cuvânt Am folosit Revolut și nu am avut nicio problemă, iar ca bonus am primit cashback și mi s-a oferit o modalitate simplă de a cumpăra criptomonede și acțiuni. Stjepan Bilić Revolut este foarte ușor de folosit În prezent, jumătate din familia mea folosește aplicația și chiar și părinții mei pot cumpăra criptomonede. Alimentează-l folosind cardul de credit.

Poți cumpăra Bitcoin, Litecoin și Ether. Se speră să se integreze mai multe criptomonede în platformă în viitor.

Revolut deblochează tranzacțiile cu criptomonede

Poți plăti în criptomonedă și revolut bitcoin limite? Când îți cheltui soldul de criptomonedă cu cardul Revolutacesta va fi convertit automat înapoi în monedă fiduciară, folosind cursul de schimb de la punctul de vânzare.

Plățile cu cardul care folosesc soldul tău de criptomonedă trebuie să fie de cel puțin 10 euro sau echivalentul în altă monedă și de maxim euro.

revolut bitcoin

Nu poți plăti în Bitcoin, Litecoin și Ether cu cardul Revolut. Accesează fila Conturi și atinge pictograma Manager cont din partea dreaptă revolut bitcoin a ecranului. Poți schimba criptomonede în valoare de până la Află mai multe detalii despre Revolut și despre cum poți obține un card aici. Share this:.

Informațiiimportante