Poliția bitcoin

O mină uriașă și secretă de Bitcoin a fost descoperită de poliție. Fura masiv energie electrică

utilizați bitcoin pentru a cumpăra

Poliţia britanică a descoperit o importantă mină ilegală de bitcoin, crezând că va poliția bitcoin o fermă de canabis de la periferia oraşului Birmingham, transmite CNBC.

Mina, aflată într-o unitate industrială, fura electricitate în valoarea de mii de lire sterline, potrivit poliţiei.

etoro retrage bitcoin

Poliţia a percheziţionat unitatea din Sandwell pe 18 mai, în baza unor informaţii care i-au făcut să creadă că aceasta este folosită drept fermă de canabis. O mulţime de oameni au vizitat unitatea în diferite momente ale zilei, au spus poliţiştii, adăugând că sunt vizibile o mulţime de cabluri şi conducte de ventilaţie. Cu toate acestea, ofiţerii au găsit aproximativ de computere şi zero canabis.

volumul de tranzacționare btc

Minerii de bitcoin folosesc calculatoare special construite pentru a rezolva ecuaţii matematice complexe. Minerii sunt recompensaţi pentru eforturile depuse în moneda digitală.

bitcoin analiza tradingview

Cu toate acestea, întregul proces este extrem de consumator de energie din cauza cantităţii de energie utilizată de computere. Bitcoin are o amprentă de carbon comparabilă cu cea a Noii Zeelande, producând anual 36,95 megatone de CO2, potrivit Digiconomist.

compararea portofelului bitcoin

Echipamentul informatic a fost confiscat, dar nu au fost efectuate arestări. Miercuri, guvernul iranian a anunţat interzicerea exploatării bitcoin şi a altor criptomonede, oficialii dând vina pe consumul intensiv de energie pentru întreruperea furnizării electricităţii în mai multe oraşe iraniene.

metatrader hitbt

Regiunea Mongolia Interioară a Chinei intenţionează să interzică noile proiecte miniere de criptomonede şi poliția bitcoin oprească activitatea existentă, într-o încercare de a reduce operaţiunea care consumă energie. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: citeste totul despre:.

Informațiiimportante