Onu bitcoin

Blockchain - Wikipedia

cel mai bun site de tranzacționare pentru bitcoin

Şi-a aruncat laptopul în care avea bitcoini în valoare de peste milioane de euro. Acum vrea să-l caute la groapa de gunoi Imagine de arhivă.

Foto: Profimedia Images Din articol De ce nu-l lasă primăria pe galez să-şi caute hardul cu bitcoini în groapa de gunoi a oraşului Un galez care aruncat la gunoi, în urmă cu 8 ani, unitatea de stocare a laptopului personal pe care susţine că avea bitcoini în valoare de peste milioane de euro, se luptă acum cu primăria pentru a obţine permisiunea de a căuta hardul în groapa de gunoi a oraşului, informează BBC.

James Howells, care locuieşte în oraşul Newport onu bitcoin sudul Ţării Galilor, susţine că avea 7.

dolarul costă în medie bitcoin

După ce ar fi vărsat o băutură pe laptop, James a pus unitatea de stocare într-un sertar şi a uitat apoi complet de ea ani buni. Când a aruncat hardul învaloarea celor 7.

cboe bitcoin futures marketwatch

Galezul a precizat că găsirea hardului în groapa de gunoi nu ar fi o treabă atât de dificilă, dacă ar reuşi să angajeze o echipă specială de experţi. De ce nu-l lasă primăria pe galez să-şi onu bitcoin hardul cu bitcoini în groapa de gunoi a oraşului Autorităţile locale au interzis însă realizarea unei astfel căutări care ar presupune operaţiuni de excavare a onu bitcoin.

În cazul teoretic în care galezul ar primi totuşi o aprobare, costurile operaţiunii s-ar putea ridica la câteva milioane de lire sterline, fără ca nimeni să aibă certitudinea descoperirii obiectului pierdut şi, în special, a comorii virtuale aflate în interiorul său.

btc la kraken usd

Galezul nu este singurul posesor de Bitcoin care trăieşte cu o astfel de povară pe suflet: Onu bitcoin Thomas, un programator din San Francisco, trăiește zilele acestea cea mai tensionată perioadă din viața lui onu bitcoin el nu mai ține minte parola cu care își poate accesa portofelul electronic în care are 7.

Valoarea acestora depășește cu mult de milioane de dolari.

bitcoin chargeback

Informațiiimportante