Noul bitcoin

noul bitcoin

Dar altele vin tare din spate. Bitcoin e criptomoneda cu cea mai mare valoare de pe această piață, dar interesul acordat acesteia se vede și-n evoluția altor active digitale din această zonă.

lista de colegiu privat baliar btc

Cel mai bun exemplu e Ethereum, criptomonedă care a atins un maxim istoric și pare că mai are loc de creștere. Criptomoneda asociată platformei cu același nume a urcat la aproape 3. Ceea ce e un salt semnificativ.

volumul bitcoin tranzacționează zilnic

Ethereum, criptomoneda care vine tare din spate după Bitcoin Ethereum se tranzacționa la începutul săptămânii cu 3. După o zi de tranzacționare, a coborât marți la 3.

Moneda are și o particularitate. Ethereum are propriul software de tip open-source, bazat pe tehnologia blockchain. Moneda o mai poți întâlni și sub numele de Ether, iar sistemul software din spatele ei noul bitcoin menit să se ducă dincolo de ceea ce poate mina Bitcoin și atunci nu e doar o simplă criptomonedă.

bitcoin platforma de scurtcircuit

Cu alte cuvinte, în cazul Ethereum nu există un număr finit. Ethereum a fost lansat în Piața criptomonedelor nu mai e un subiect de nișă.

bitcoin day trading forum

Creșterile din ultima perioadă i-au făcut până și pe cei mai sceptici să se uite cu atenție către aceste active digitale.

Unii chiar cred că se vor îmbogăți peste noapte, alții, pur și simplu, caută să speculeze momentul. Mulți atrag atenția că e vorba de o bulă speculativă și nimic mai mult.

cryptocurrency trading australia

Dar ce e cert e că Guvernele au venit deja cu diverse norme de reglementare, iar criptomonede ca Bitcoin, cea utxo bitcoin cunoscută dintre ele, a atras inclusiv atenția marilor investitori de pe Wall Street. Sunt active digitale ce nu mai pot noul bitcoin ignorate.

Bitcoin a coborât sub Foto: GettyImages Bitcoin a coborât miercuri sub pragul de Acest aspect se adaugă îngrijorărilor privind evoluția criptomonedelor, după ce investitorii au început să vândă bitcoin, în urma aluziilor făcute în weekend de Elon Muskcare a dat de înțeles că ia în calcul sau chiar a vândut deja o parte din stocurile sale de monedă virtuală.

Informațiiimportante