Liqpay bitcoin, Account Options

Proiecte de Fpga asic miner bitcoin, Angajare | Freelancer

Vreau sa va prezint un exchanger pe care probabil nu prea multi dintre voi il cunoasteti. Il folosesc liqpay bitcoin aproape 2 ani ,am comandat prepaid card de la ei acum un an jumatate cost 15 euro ,l-am primit in 15 zile.

liqpay bitcoin

Pot spune ca e singurul exchanger unde am avut satisfactii si securitate maxima. Eu il folosesc special sa-mi alimentez cardul direct din Egopay dureaza in just de 24 orePerfectMoney la mine dureaza cateva ore uneori nici o oraOkpay ultima alimentare a durat 2 ore. Sunt sigur ca unii dintre voi sunt interesati.

In primul rand trebuie sa va inregistrati Aici dupa care treceti la urmatorul pas ,si anume verificarea contului care este considerata si un fel de upgarde la limitele de retragere pe card.

Exchange-ul este divers si nu sunt taxe exagerate,unele chiar acceptabile.

liqpay bitcoin

Avand in vedere ca poti avea banii rapid pe card liqpay bitcoin te poti duce imediat la ATM sa-i scoti consider un avantaj. Pentru a vedea pagina cu fees la exchange mergi la HOME PAGE si da click pe ''Show exchange rates'' vezi Aici Pentru cei care au nevoie de sfaturi va rog intrebati in acest topic si am sa va liqpay bitcoin oriunde este nevoie.

liqpay bitcoin

Informațiiimportante