Intersport btc

intersport btc

intersport btc forex trading vs cryptocurrency

Cât valorează piaţa autohtonă de echipament sportiv outdoor Autor: Ioana Intersport btc Postat la 31 octombrie afişări Tweet Toţi jucătorii de pe piaţa de echipament sportiv outdoor ocupă o felie de circa de milioane de euro, potrivit lui David Neacşu, proprietarul magazinelor Himalaya, parte a unei pieţe totale de echipament sportiv estimate la de milioane de euro.

Piaţa este dominată de marii jucători precum Decathlon, Intersport şi Hervis Sports.

intersport btc b1 bitcoin ne kadar

Situaţia nu este însă foarte optimistă nici pentru aceştia. Primul intrat pe piaţă, Intersport, cu afaceri de 25,7 milioane de euro anul trecut, a înregistrat pierderi de aproximativ 4 milioane de euro, pe fondul deschiderii a trei magazine: centrul comercial AFI Ploieşti, Promenada Mall din Bucureşti şi centrul comercial dezvoltat de NEPI în Galaţi. Criza a dat planurile peste cap şi austriecilor de la Hervis.

intersport btc adresa de bitcoină a cercului

Compania a mizat la intrarea în ţară, înpe provincie, magazinul din Bucureşti fiind doar al cincilea pe listă, după magazinele deschise în Cluj, Târgu-Mureş, Sibiu şi Oradea. În compania a înregistrat o cifră intersport btc afaceri de 13 milioane de euro, iar anul intersport btc a ajuns la afaceri de 15,9 milioane de euro şi a trecut pe pierderi de circa Lupta urmează să se intensifice pe această piaţă, prin mutarea pe care Immochan a anunţat-o anul acesta, aducerea în ţară a lanţului spaniol de articole sportive Decimas, care va deschide un magazin în cadrul proiectului din Drumul Taberei şi intersport btc în proiectul Coresi din Braşov.

intersport btc este bitcoin trading easy

Urmărește Business Magazin.

Informațiiimportante