Btc zebra

Ultimele stiri legate de Zebra Pay

bitfinex bitcoin pret

Culorile produselor sunt realizate cu grijă după studii minuțioase, oferind o paletă largă de opțiuni și combinații. Eforturile pentru producția sustenabilă și responsabilă social sunt răsplătite prin certificările primite din partea unor prestigioase organizații independente: Pentru a păstra calitatea articolelor vestimentare cât mai mult btc zebra, respectați instrucțiunile de utilizare și spălare de pe eticheta produsului.

bitcoin mining home pc

Imprimare DTG Pentru imprimarea articolelor de îmbrăcăminte NaNaNa folosim tehnologia de imprimare inkjet policromie direct pe textil direct to garmet. Cerneala pe bază de apă pătrunde în fibra textilă, păstrând finețea materialului și conferind rezistență în timp.

Tricou bitcoin

Se pot imprima detalii oricât de fine, fără limitare a numărului de culori. Imprimarea textilelor colorate necesită o pretratare a suprafeței, de aceea s-ar putea să apară în jurul graficii o zonă de culoare ușor diferită de a materialului.

bitcoin futures va accidenta piața

Aceasta va dispărea după prima spălare. Pentru a vă bucura cât mai mult timp de calitatea imprimării respectați următoarele recomandări: Spălați înainte de prima folosire. Spălați pe dos manual sau la rotații cât mai mici, la temperaturi de maxim 30 °C.

Folosiți cât mai puțin detergent. Btc zebra utilizați înălbitori.

bitcoin news iunie 2021

Călcați pe dos la temperaturi reduse. Nu utilizați spălarea chimică. Tricouri personalizate de același artist Qudkin.

0 4 btc la zar

Informațiiimportante