Bitcoink trading, Account Options

Criptomonede / Tranzacționarea CFD-urilor cu levier pe Bitcoin| Dukascopy Bank

bitcoink trading

Companie înființată în XTB este un broker global, cu experiență, ce deține peste 10 sucursale în lumea întreagă. Portofoliul de clienți din întreaga lume depășește pragul de Caracteristicile aplicației de trading Actualizăm constant platforma de investiții, bitcoink trading funcții și instrumente noi care să răspundă solicitărilor clienților.

bitcoink trading

Iată doar câteva dintre funcțiile de care bitcoink trading poți bucura în aplicația pentru mobil XTB: Grafice avansate și analiză tehnică Vizualizează diferite tipuri de grafice pe care poți aplica peste 30 de indicatori și instrumente de analiză tehnică. Calculatorul Traderului Află în bitcoink trading real valoarea unui pip, a marjei și expunerea la risc. Alerte de preț Cu ajutorul alertelor de piață live nu vei rata niciodată oportunitățile de tranzacționare.

bitcoink trading

Acestea îți semnalează momentul în care piața atinge nivelurile de preț specifice, stabilite de tine. Analize și știri de piață Fii la curent cu știrile de ultimă oră și citește analizele specializate de piață realizate de echipa noastră de cercetare premiată. Calendar Economic Află care sunt evenimentele macroeconomice majore ale zilei, săptămânii și lunii cu ajutorul bitcoink trading economic detaliat.

bitcoink trading

Transferă cu ușurință fonduri între sub-conturile XTB sau retrage în contul tău bancar personal - bitcoink trading cu ajutorul unui mediu securizat, prin intermediul aplicației XTB.

Cont demonstrativ de tranzacționare Deschide-ți un cont demonstrativ gratuit în câteva secunde pentru a testa platforma XTB, profitând de fonduri virtuale în valoare de 50 RON.

Secțiune completă de educație Profită de biblioteca noastră video extinsă și obține mai multe informații despre tranzacționarea piețelor bursiere, inclusiv lecții despre gestionarea riscurilor, analiză tehnică și strategii de tranzacționare. Asistență tehnică oglinda bitcoin trader limba română Echipa de asistență poate fi contactată acum si prin intermediul chat-ului pe site, în xStation și Client Office.

bitcoink trading

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. Bitcoink trading trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii. Instrumentele financiare oferite, în special cele de tip CFD, sunt foarte riscante.

bitcoink trading

Informațiiimportante