Bitcoin wave

Ciprian Ioan Popa - Startrader - Trader's profile - 1001bricks.roity

Plățile în Bitcoin se decontează la valoarea în bitcoin wave din momentul schimbului și nu pot fi returnate decât în lei, la valoarea decontată, în termenul legal.

bitcoin wave

Prin confirmarea telefonică a stocurilor, eliminăm riscul de anulare a comenzii și implicit așteptarea returnării banilor.

Confirmă tranzacția Validarea plătii în rețeaua Bitcoin va dura câteva minute, plata va deveni vizibilă în sistemul nostru și comanda ta va putea fi procesată și livrată De ce am nevoie pentru a putea plăți cu Bitcoin?

bitcoin wave

Pentru a putea plăți comenzi folosind Bitcoin ai nevoie de un portofel digital pentru Bitcoin și contravaloarea Bitcoin a valorii comenzii tale. Aplicația portofel poate fi instalată atât pe bitcoin wave cât și pe smartphone-ul tău. Puteți citi mai multe informații despre Bitcoin pe site-ul oficial. Monitorizăm cu mare atenție comenzile plasate "intenționat", având ca scop doar schimbul de monedă Bitcoin - RON și intrarea în posesia monedei Bitcoin wave prin returnări nejustificate de produse sau prin plasarea de comenzi, fără a iniția in prealabil un apel telefonic pentru confirmarea stocurilor.

bitcoin wave

Informațiiimportante