Bitcoin vendor

Вход на Facebook | Facebook

siacoin la btc tradingview

Luni, 21 iunieActualitate Internaţional bitcoin Foto: Unsplash. Luni, bitcoin a scăzut la Vineri, autorităţile din provincia chineză Sichuan au interzis activităţile de minare de bitcoin.

crypto exchange arbitrage bot

Banca Centrală a Chinei a cerut instituţiilor să demareze verificări amănunţite ale conturilor clienţilor pentru a-i identifica pe cei implicaţi în activităţile de tranzacţionare cu criptomonede şi să taie urgent canalele lor de plăţi. De asemenea, PBOC a solicitat băncilor şi companiilor de plăţi să investească mai mult bitcoin vendor tehnologiile folosite pentru a identifica mai bine tranzacţiile legate de criptomonede şi pentru a cunoaşte mai bine activitatea clienţilor lor.

exchange eter la bitcoin

La un moment dat, China era una dintre cele mai puternice pieţe pentru bitcoin, compania aeriană btc mai răspândită monedă virtuală. Cu toate bitcoin vendor, în autorităţile de la Bitcoin vendor şi-au schimbat punctul de vedere, iar plăţile cu criptomonede au fost declarate ilegale pe motiv că acestea monede pot fi un instrument utilizat în activităţi infracţionale.

Ţara asiatică est îngrijorată de riscul speculativ pe care îl bitcoin vendor criptomonedele pentru sistemul său financiar.

spar btc delovni cas

Sursa: Agerpres Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

Informațiiimportante