Bitcoin valoare. Bitcoin continuă să scadă. Criptomoneda a ajuns la cea mai scăzută valoare din ultimele cinci luni

bitcoin valoare

Gabriel Negreanu Bitcoin continuă căderea, criptomoneda bitcoin valoare scăzut sub Acesta a fost cel mai scăzut nivel de la 9 februarie, ultima dată când a scăzut sub Decizia Tesla din 12 mai de a suspenda achiziţiile de vehicule folosind bitcoin a cauzat ştergerea a peste de miliarde de dolari de pe piaţa criptomonedelor.

bitcoin valoare raspberry pi viteza minieră

Marţi criptomoneda a mai primit o lovitură: trei organisme chineze din industria bancară şi de plăţi au emis o declaraţie prin care avertizau instituţiile financiare să nu desfăşoare activităţi legate de moneda virtuală. Peste de miliarde de dolari au dispărut din piaţa criptomonedelor în mai puţin de 24 de ore Ştirile negative din ultima săptămână au diminuat semnificativ entuziasum pentru Bitcoin.

bitcoin valoare ziua de tranzacționare bitcoin usd

Pe 12 mai, directorul executiv al Tesla, Elon Musk, a declarat că producătorul de vehicule electrice a suspendat achiziţiile de vehicule folosind bitcoin, invocând îngrijorări legate de mediu. Comentariile lui Musk au făcut ca peste de miliarde de dolari să dispară de pe întreaga piaţă a criptomonedelor în acea zi.

bitcoin valoare 00001 btc la myr

Anunţul de suspendare a plăţii bitcoin a venit la doar trei luni după ce Tesla a bitcoin valoare că a cumpărat bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari şi va începe să accepte bitcoin în schimbul produselor sale.

Informațiiimportante