Bitcoin scade

Bitcoin scade sub 30.000 de dolari

Luni, bitcoin a scăzut la Vineri, autorităţile din provincia chineză Sichuan au interzis activităţile de minare de bitcoin.

bitcoin cpu miner windows contul btc

Banca Centrală a Chinei a cerut instituţiilor să demareze verificări amănunţite ale conturilor clienţilor pentru a-i identifica pe cei implicaţi în activităţile de tranzacţionare cu bitcoin scade şi să taie urgent canalele lor de plăţi. De asemenea, PBOC a solicitat băncilor şi companiilor de plăţi să bitcoin scade mai mult în tehnologiile folosite pentru a identifica mai bine tranzacţiile legate de criptomonede şi pentru a cunoaşte mai bine activitatea clienţilor lor.

schimburile de crypto de sus în volum bitcoin capital controls

La un moment dat, China era una dintre cele mai puternice pieţe pentru bitcoin, cea mai răspândită monedă virtuală. Cu toate acestea, în autorităţile de la Beijing şi-au schimbat punctul de vedere, iar plăţile cu criptomonede au fost declarate ilegale pe motiv că acestea monede pot fi un instrument utilizat în activităţi infracţionale. Ţara asiatică est îngrijorată de riscul speculativ pe care îl prezintă criptomonedele pentru sistemul său financiar.

p2p de tranzacționare bitcoin crypto răspândit comerț

Informațiiimportante