Bitcoin popularitate

bitcoin popularitate

bitcoin popularitate

Numai în China, bitcoin va genera peste de milioane de tone de emisii de carbon până înpotrivit unui nou studiu publicat în revista ştiinţifică Nature Communications, citat de CNN. Cantitate de gaze cu efect de seră depăşeşte emisiile anuale totale din Republica Cehă şi Qatar în Blockchain-ul bitcoin ar putea consuma la fel de multă energie pe an ca ţări mici şi mijlocii, cum bitcoin popularitate Danemarca, Irlanda sau Bangladesh, potrivit lui Sinan Kufeogl, cercetător asociat în inginerie civilă la Universitatea din Cambridge.

Pe măsură ce bitcoin a crescut în popularitate, China a devenit un mecca al tehnologiei.

bitcoin popularitate

Dacă industria bitcoin a Chinei ar fi o ţară, consumul său total de energie s-ar fi clasat pe locul 12 la nivel global înînaintea unor economii majore precum Italia şi Arabia Saudită, potrivit studiului. Hardware-ul de extragere a criptomonedelor rulează constant, ceea ce creşte şi consumul de energie. Între bitcoin popularitate ianuarie şi 30 iunieoperaţiunile pentru generarea a patru criptomonede majore au bitcoin popularitate până la aproximativ 13 milioane de tone de dioxid de carbon, potrivit unui studiu separat în revista de cercetare Nature Sustainability.

bitcoin popularitate

Creşterea acestor emisii ar putea avea implicaţii masive pentru întreaga planetă. China este un semnatar cheie al Bitcoin popularitate de la Paris şi s-a angajat să fie neutră din punct de vedere bitcoin popularitate emisiilor de carbon până în Dar ţara rămâne cel mai mare generator, la nivel mondial, de gaze cu efect de seră, iar autorii studiului spun că exploatarea bitcoin ar putea compromite încercările ţării de a reduce emisiile.

Informațiiimportante