Bitcoin mixer.

bitcoin mixer

Cât de anonime sunt metodele tradiționale de plată?

bitcoin mixer

Conturi În rețelele de plată tradiționale, cum ar fi băncile, cărțile de credit, Paypal sau Venmo, contul dvs. Cu toate acestea, toate informațiile referitoare la contul dvs.

bitcoin mixer

Deși în unele sisteme, cum ar fi cărțile de credit, comerciantul și furnizorul de plată bitcoin mixer vedea numărul contului, numele și instituția bitcoin câștigă în urdu a cardului dvs. Tranzacții și confidențialitate Un furnizor poate solicita codul poștal, adresa, numărul de telefon sau chiar o scanare a pașaportului pentru a continua tranzacția.

Comerciantul va fi obligat în mod legal să partajeze informațiile tranzacției cu autoritățile locale - uneori la cerere și alteori automat. De asemenea, guvernele naționale, agențiile de supraveghere și agențiile internaționale de poliție vor avea acces bitcoin mixer la date și pot bitcoin mixer ce alte achiziții ați făcut cu cardul și soldul contului dvs.

Comerciantul va vinde probabil datele dvs. De asemenea, alte companii ar putea cumpăra datele dvs. Pe partea de plus, vecinul dvs.

bitcoin mixer

Blockchain și confidențialitate Blockchain Bitcoin gestionează conturile, tranzacțiile și confidențialitatea foarte diferit. Conturi Oricine poate crea un cont Bitcoin mixer - numit portofel - pe computer sau smartphone.

Pentru a crea un cont, nu este necesar să furnizați un nume, o adresă sau un e-mail.

Pin on bitcoin hack list

Și pentru că nu aveți nevoie chiar de o conexiune la internet pentru a vă crea un cont, poate fi dificil să urmăriți cine deține acel cont.

Tranzacții și confidențialitate Un registru public - Blockchain - înregistrează toate tranzacțiile.

Toată lumea poate vedea Blockchain cu softul Bitcoin numit client. Toate soldurile conturilor din toate conturile sunt vizibile, dar nu și proprietarii conturilor. Un singur utilizator poate avea mai multe conturi, iar mai mulți bitcoin mixer ar putea, de asemenea, să partajeze un cont.

Pentru a primi sau a efectua o plată, doi utilizatori trebuie să-și comunice adresa unul cu celălalt. În timp ce destinatarul ar putea crea un cont nou, gol pentru fiecare plată pe care o primește, expeditorul va dezvălui soldul contului din care a efectuat plata. Păstrarea secretului de identitate în timpul unei tranzacții este dificilă. De cele mai multe ori veți ști la ce persoană sau magazin vă faceți plata și vor ști cine sunteți.

Dacă oricare bitcoin mixer părți se abonează la un serviciu centralizat - cum ar fi un furnizor de plată sau un portofel - acest serviciu centralizat poate agrega aceste informații și, de asemenea, să le vândă sau să le pună la dispoziția organelor legale.

Post navigation

Ascunderea identității dvs. Bitcoin cu Mixers și Coinjoin Coinjoin În primul rând, dacă portofelul Bitcoin este asociat cu numele sau adresa dvs. În Coinjoin, un grup mare de utilizatori aruncă în esență bitcoinsul lor într-o găleată și apoi preia aceeași cantitate din găleată.

bitcoin mixer

Graficul de mai sus arată cum un sistem precum Bitcoin mixer funcționează numai pentru ieșiri standardizate. Este ușor pentru un observator să vadă că utilizați o tranzacție Coinjoin, dar nu pot determina cu ușurință care dintre rezultatele vă aparțin.

Deși majoritatea mixerelor sunt astăzi servicii centralizate mari, amestecarea ar putea fi făcută într-un mod încrezător prin intermediul bitcoin mixer instrumente criptografice fanteziste precum swapurile atomice, deși aceste sisteme nu au o implementare cuprinzătoare. Când utilizați un mixer, niciun participant nu poate afla multe despre ceilalți participanți și, prin urmare, nu poate lega complet conturile cu o identitate.

Cum să alegeți și să folosiți Altcoins pentru anonimat Altcoins criptocurrențe alternative este cel mai popular mod de a anonimiza tranzacțiile Bitcoin.

Utilizatorii își schimbă bitcoins-urile pentru altcoin-ul ales, apoi schimbă altcoin-ul în Bitcoin. Dacă utilizați Altcoin corect, este dificil să corelați și să urmăriți conturile de utilizator. Cum să alegeți un Altcoin bun: Altcoin trebuie să fie suficient de popular pentru ca tranzacția dvs.

Altcoin ar trebui să ofere garanții de confidențialitate suplimentare.

bitcoin mixer

Primul și cel de-al doilea schimb nu ar trebui să fie la fel sau altcineva ar putea încerca să conecteze cele două tranzacții prin intermediul tehnologiilor precum amprentarea browserului. Este anonim Bitcoin?

În mod implicit, plățile Bitcoin sunt mult mai private decât plățile electronice tradiționale, cum ar fi bitcoin mixer bancare sau cărțile de credit. Dar cu ceva efort, ele pot fi urmărite în continuare. Modelul de confidențialitate al Bitcoin funcționează drastic diferit de cel al altor sisteme de plată, ceea ce ne obligă să ne adaptăm gândirea atunci când încercăm să fim mai privați. Bitcoin ne oferă o mulțime de opțiuni pentru a fi cu adevărat anonimi, dar utilizarea acestor opțiuni necesită abilități, cunoștințe și îngrijire.

The Author has not filled his profile.

Informațiiimportante