Bitcoin conferința

bitcoin conferința

Participanți conferința Bitcoin, Miami, 4.

bitcoin conferința

Cine l-a înjurat pe Elon Musk Peste Primul anunţ mare al zilei a fost că platforma eToro îşi va muta sediul principal la Miami. Share Cătălin Șerban 0 comentarii Actualizat: Numitorul comun - Bitcoin.

bitcoin conferința

Şeful Twitter, Jack Dorsey, a urcat pe scenă şi a fost certat de o persoană pentru interzicerea lui Donald Trump de pe social media. Oameni care investesc în criptomonede au avut motive de bucurie: înainte de eveniment a fost anunţat că a doua cea mai 30 bitcoin platformă bitcoin conferința exchange, eToro, îşi muta sediul la Miami.

Michael Saylor \u0026 Max Keiser \

Oraş devine astfel un hub important în lumea criptomonedelor. Iar primarul nu vrea să se oprească aici.

bitcoin conferința

Pe scenă au urcat şi fraţii Winklevoss, cunoscuţi pentru procesul cu Mark Zuckerberg cu privire la ideea prin care a apărut Facebook. Ei au spus că Bitcoin va ajunge la de mii de dolari pana la finalul bitcoin conferința Elon Musk a fost inamicul public, fiind chiar şi injurat pe scenă.

Numitorul comun - Bitcoin. Şeful Twitter, Jack Dorsey, a urcat pe scenă şi a fost certat de o persoană pentru interzicerea lui Donald Trump de pe social media.

Asta dupa ce valoarea Bitcoin a scazut în urma deciziei Tesla de a retrage plata cu criptomonede. Şeful Twitter, Jack Dorsey, a primit însă aplauze.

bitcoin conferința

Ceea ce mă atrage cel mai mult la el este ceea ce reprezintă. Condiţiile care au dus la crearea lui sunt atât de rare şi speciale şi preţioase.

Tweet 05 Iun - Peste

Citește totul despre:.

Informațiiimportante