Bitcoin 800. Meniu de navigare

Nou record pentru Bitcoin: cea mai cunoscută criptomonedă depăşeşte pragul de de dolari

Platforma de tranzacționare bitcoin 800 permite investitorilor să vizualizeze, să urmărească și să copieze automat principalii traderi ai rețelei. Mai târziu în acel an, eToro a lansat prima aplicație Android astfel încât investitorii să poată cumpăra și vinde instrumente financiare prin intermediul dispozitivelor mobile.

În decembrieeToro și CoinDash au devenit parteneri pentru a dezvolta tranzacționarea socială bazată pe Blockchain. ÎneToro a introdus posibilitatea de a investi în acțiuni și CFD-uricu o ofertă inițială de acțuni. În ianuarieeToro a adăugat bitcoin la instrumentele sale de investiție înainte de a adăuga încă nouă criptomonede în Funcția utilizează parțial învățarea automată.

investiți 00001 bitcoin

ÎneToro a lansat un portofel de criptomonede pentru Android și iOS. În martieeToro a achiziționat compania daneză de blockchain Firmo pentru o sumă confidențială.

bitcoin grafic 2021

În septembrieeToro a prezentat Bitcoin 800, un nou limbaj de programare de tip open-source pentru contracte financiare. În prezent, oferă 14 criptomonede în 32 de state.

btc qr cod generator

Informațiiimportante